2017. október 23., hétfő

Alkoss szabadon gyapjúból! - pályázati felhívás

   
   A Fehérvári Kézművesek Egyesülete és a Harmatcseppek alkotói pályázatot hirdet a VI. Magyar Gyapjúfesztivál keretében - Székesfehérvár, 2018. május 12. -

Alkoss szabadon gyapjúból!

címmel.

   A pályázat célja: a gyapjúhoz kapcsolódó, modern vagy innovatív kézműves technikák, illetve a
’kategóriákon kívüli’ irányzatok művelőinek ösztönzése.

   Pályázni olyan alkotással lehet, ami gyapjúból készült vagy lényeges része gyapjú, részben vagy egészen kézzel készült, és a pályázó saját kezűleg kivitelezte. Bárki pályázhat, életkori, technikai vagy stílusbeli megkötés nélkül, egy pályázó több tárggyal is nevezhet.

   A zsűri értékeli az egyediséget, a leleményességet, a kreativitást, az innovatív ötleteket és megoldásokat, illetve a kivitelezés technikai színvonalát és az összhatást. A legjobbnak ítélt alkotás készítőjének díja egy vadonatúj rokka!

   A pályázaton való részvételi szándékot kérjük előre jelezni 2017. december 31-ig a
gyapjufesztival@gmail.com címen. A pályázati anyagok beadásának ideje: 2018. március 1. és 10. között, helye, személyesen vagy postai úton: Fehérvári Kézművesek Egyesülete, 8000 Székesfehérvár, Rác u. 27. A beküldött alkotásokból a Fehérvári Kézművesek Egyesülete időszaki kiállítást rendez, ami 2018. május 12-től lesz megtekinthető a Kézművesek Házában.

   Eredményhirdetés és díjátadó a Gyapjúfesztiválon, Székesfehérváron, 2018. május 12-én.

Örömteli alkotást kívánunk!

Nincsenek megjegyzések: