2011. február 8., kedd

Minőségi ugrás

Sosem foglalkoztam azzal, hogy az eszközök, amiket használok, szépek-e vagy sem. Egy szerszám legyen praktikus, és kész - gondoltam. A célszerűség nevében gyakorlatilag lemondtam arról az élvezetről, amit egy remekbe szabott kellék használata okoz, nem beszélve arról, mennyivel praktikusabb adott célra a megfelelő eszközt használni, szemben az én barkács-félmegoldásaimmal. Most megtapasztaltam a különbséget. A minőségi kellékek szerintem méltó módon kerültek felavatásra ezzel a rózsás selyem-merinóval. A fonal 8 dkg, ~220m.

  rózsa



Festettem egy kis barikát is, a színvilágról annyit, hogy nem ilyen lovat akartam, és ha ránézek, az jut eszembe: graffiti. Borzasztóan kíváncsi vagyok, a fonás során a "cirmozódás" mit hoz ki belőle...2011.02.07. 002

7 megjegyzés:

GumiPók írta...

Ez a rózsás selyem-merinó már az előző bejegyzésben is nagyon tetszett. És a kellékek! Hát bizony egyáltalán nem mindegy, hogy mivel dolgozol – nem csak a praktikum, az esztétika is fontos. Hiszen olyan szép rajtuk a fonal! :)

Mázsa Viki írta...

Fáj a szívem! Csodásak!!!

Erzsike írta...

Tényleg szemet gyönyörködtető a kidolgozásuk, és a fényképekről is szinte érezhető, milyen öröm lehet velük dolgozni. Engem is ez ragadott meg, már nagyon várom az orsót. :) Az a rózsás szín...csodás!

Zsu írta...

Nem is gondoltam, hogy ennyit számít...!

bucilla írta...

Csodásak a kellékek, akárcsak a fotók:) Ha eddig valaki nem kapott tőled ihletést, az most garantáltan megkapja. Fonal szerintem gyönyörű lesz, én is kíváncsi vagyok:)

Mosolyrend Évi :) írta...

Különleges,hümmm ez az egész világ varázslatos nekem .)
Jó lenne ölelgetni,nézegetni őket ....

zsoka írta...

Csodaszép kellékek!!Gyönyörű színek!!
én viszont sárga vagyok:-)))